fbpx

Ринок вентиляційної техніки набирає обертів

Мережа будівельних гіпермаркетів ОЛДІ є одним із лідерів ринку роздрібної торгівлі будматеріалами в Україні. Уже понад 20 років магазини мережі забезпечують клієнтів усім необхідним для будівництва та ремонту, дотримуючись найвищих стандартів обслуговування. Докладніше розповісти про історію торговельної компанії, а також поділитися власною думкою щодо ситуації на ринку вентиляційного обладнання ми попросили керівника напряму сантехніки мережі супермаркетів ОЛДІ Віктора АВГУЛЕВИЧА.

Вікторе, як давно працює мережа будівельних супермаркетів ОЛДІ і в яких містах вона сьогодні представлена?

Перші кроки до створення власної роздрібної мережі були здійснені компанією в 1997 році. Вихід на ринок ознаменувався відкриттям першого магазину будівельних матеріалів формату DIY на проспекті Перемоги в Києві. На початку 2004 року в столиці на вул. Глибочицькій розпочав роботу другий торговельний центр ОЛДІ, а у 2005 році з’явився перший регіональний супермаркет у Сімферополі (АР Крим). З 2008 по 2010 рік було відкрито ще три будівельні магазини в Донецьку, Житомирі та Дніпрі.

На сьогодні мережа ОЛДІ налічує шість будівельних супермаркетів, розташованих у чотирьох містах України. Всі магазини працюють за єдиними стандартами високої якості обслуговування клієнтів. У торговельній мережі представлені товарні категорії від загальнобудівельних та оздоблювальних матеріалів до посуду та товарів для відпочинку.

Що Ви можете сказати про український ринок вентиляційної техніки? Які тенденції на ньому спостерігаєте?

На сьогодні ринок вентиляційної техніки в Україні лише починає формуватися, про що свідчить позитивна динаміка продажів продукції ВЕНТС. Як завжди, активним є сегмент побутової вентиляції, який починає користуватися особливим попитом навесні, коли стартує сезон будівництва та ремонтних робіт. Завдяки широкому асортименту продукції ВЕНТС наші покупці завжди мають вибір і можуть підібрати вентилятори відповідно до своїх вимог та вподобань.

Окрім побутової вентиляції, динамічно розвивається сегмент обладнання для централізованих систем вентиляції. Співробітникам наших магазинів усе частіше ставлять запитання щодо припливно-витяжних установок із рекуператорами. Ні в кого немає бажання переплачувати за опалення і викидати гроші на вітер у прямому сенсі, тому починають цікавитися енергоощадним обладнанням.

Ринок децентралізованих вентиляційних пристроїв, зокрема провітрювачів, розвивається трохи повільніше. Гадаю, першою чергою це пов’язано з новизною обладнання та недостатньою його поширеністю та поінформованістю людей. Майже всім відомо, для чого потрібні витяжні вентилятори на кухні та у ванній кімнаті, але при цьому далеко не всі знаються на призначенні припливних клапанів, що встановлюються у зовнішніх стінах будинків. На жаль, і сьогодні багато хто вважає, що якщо відпрацьованого повітря потрібно позбавлятися, то припливне свіже повітря якимось чином з’явиться саме.

Що Ви можете сказати про продукцію ВЕНТС?

Я вважаю, що якість продукції ВЕНТС та сервісна підтримка абсолютно відповідають усім вимогам і забаганкам нашого покупця. Широта асортименту дозволяє вирішувати будь-які завдання клієнта і покриває всі напрямки – від побутових вентиляторів до промислових вентиляційних установок. При цьому хочу акцентувати увагу на тому, що на сьогодні компанія «Вентиляційні системи» повністю перекриває ринок побутової вентиляції за ціновою пропозицією з відповідною якістю.

Повний текст інтерв’ю з Віктором Авгулевичем читайте у третьому номері журналу VENTS Magazine.

Голосування
Наскільки зручним для вас став оновлений сайт?

результати

Loading ... Loading ...
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031