fbpx

Наша співпраця з компанією «Вентс» виходить на якісно новий рівень

Про співпрацю Київського національного університету будівництва та архітектури (КНУБА) з підприємством «Вентиляційні системи» розповідає завідувач кафедри теплогазопостачання та вентиляції університету, професор, кандидат технічних наук Володимир Довгалюк.

Володимир Довгалюк

«Наша співпраця з компанією «Вентиляційні системи» триває вже багато років. Свого часу наш університет уклав договір про співпрацю з підприємством, що дозволило нам успішно виконувати цілу низку робіт. Насамперед, це конкурси на кращі курсові проекти за дисципліною «Вентиляція» з використанням обладнання ВЕНТС. Крім цього, щороку ми проводимо всеукраїнську олімпіаду за спеціальністю «Теплогазопостачання та вентиляція», в якій беруть участь студенти 10–11 вишів України. Чимало наших студентів проходить виробничу практику на заводі.

Сьогодні наша співпраця з підприємством «Вентс» виходить на якісно новий рівень. Протягом останнього року за активної участі компанії ми провели дві масштабні міжнародні конференції на тему впровадження сучасних енергоефективних технологій у будівництві. Виступи представників компанії Лавра Котєлкова та Сергія Старченка, які розповідали на цих заходах про сучасне енергоощадне обладнання ВЕНТС, викликали неабиякий інтерес професійної аудиторії.

Невдовзі ми плануємо налагодити з підприємством повноцінне наукове співробітництво. Не виключено, що незабаром нашими спільними зусиллями буде створено найсучаснішу лабораторію з дослідження повітророзподільних пристроїв і організації повітрообміну в приміщенні. І я певен, що це буде далеко не останній приклад нашої успішної співпраці».

Голосування
Чи допомагають Вам розсилки новин стежити за новинками?

результати

Loading ... Loading ...
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930