fbpx

Наша співпраця з компанією «Вентс» виходить на якісно новий рівень

Про співпрацю Київського національного університету будівництва та архітектури (КНУБА) з підприємством «Вентиляційні системи» розповідає завідувач кафедри теплогазопостачання та вентиляції університету, професор, кандидат технічних наук Володимир Довгалюк.

Володимир Довгалюк

«Наша співпраця з компанією «Вентиляційні системи» триває вже багато років. Свого часу наш університет уклав договір про співпрацю з підприємством, що дозволило нам успішно виконувати цілу низку робіт. Насамперед, це конкурси на кращі курсові проекти за дисципліною «Вентиляція» з використанням обладнання ВЕНТС. Крім цього, щороку ми проводимо всеукраїнську олімпіаду за спеціальністю «Теплогазопостачання та вентиляція», в якій беруть участь студенти 10–11 вишів України. Чимало наших студентів проходить виробничу практику на заводі.

Сьогодні наша співпраця з підприємством «Вентс» виходить на якісно новий рівень. Протягом останнього року за активної участі компанії ми провели дві масштабні міжнародні конференції на тему впровадження сучасних енергоефективних технологій у будівництві. Виступи представників компанії Лавра Котєлкова та Сергія Старченка, які розповідали на цих заходах про сучасне енергоощадне обладнання ВЕНТС, викликали неабиякий інтерес професійної аудиторії.

Невдовзі ми плануємо налагодити з підприємством повноцінне наукове співробітництво. Не виключено, що незабаром нашими спільними зусиллями буде створено найсучаснішу лабораторію з дослідження повітророзподільних пристроїв і організації повітрообміну в приміщенні. І я певен, що це буде далеко не останній приклад нашої успішної співпраці».

Голосування
Наскільки зручним для вас став оновлений сайт?

результати

Loading ... Loading ...
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031