fbpx

Зустрінемо, нагодуємо й подбаємо про ваше гарне самопочуття

Компанія «Вентиляційні системи» – це промисловий гігант із розвиненою виробничою структурою, до якої входить велика кількість відділів та підрозділів, а у штаті працює не одна тисяча фахівців. Щоб доторкнутися до кожної живої частинки нашої компанії, ми вирішили розпочати публікацію матеріалів про різні її складові, а також про людей, які щоденно пишуть історію успіху «Вентс». Цього разу ми розповімо про службу охорони, наші їдальні та медичний пункт.

На захисті порядку

Виробничі площі компанії «Вентс» розташовані на чималій території, тому не дивно, що велику увагу тут приділяють питанням безпеки. На підприємстві організовано службу охорони, на яку покладена ця важлива місія. Як жартують самі працівники служби, для захисту компанії у них є ціла рота співробітників. А керує цією ротою начальник служби Володимир Левицький. До структури підрозділу входять контрольно-пропускні пункти та бюро перепусток. Цікаво, що у службі охорони також працюють жінки, які займаються оформленням перепусток та проведенням інструктажів із правил безпеки.

Охорона в компанії працює позмінно 24 години на добу сім днів на тиждень. Без попереднього огляду на територію підприємства неможливо пронести будь-які підозрілі речі або техніку. З не меншою пильністю відбувається контроль за тим, що виносять з підприємства. Щоденно в компанії відбуваються планові обходи території, цілодобово працює система відеоспостереження. Спеціалісти служби безпосередньо відповідають за встановлення систем сигналізації та відеоспостереження і контролюють їхню справність. Варте уваги й поваги те, що при виникненні надзвичайних ситуацій, наприклад, пожежі, служба охорони бере на себе ще й роль пожежників.

До свого активу співробітники служби охорони можуть занести велику кількість відвернених несанкціонованих проникнень на територію підприємства і навіть виявлення двох осіб, які знаходилися у розшуку органами правопорядку. Проте, враховуючи всю серйозність роботи, команда охорони зазвичай зустрічає працівників підприємства усмішкою. «Окрім безпеки, головним у роботі нашого підрозділу ми вбачаємо формування культури взаємовідносин між нашими співробітниками та іншими працівниками «Вентс», адже, як і у військовій справі, форма має бути не лише предметом гардеробу, а й символом порядку, надійності та довіри», – підкреслив заступник начальника підрозділу охорони Іван Воскобійник.

Ситно та смачно

Ефективний працівник – ситий працівник. У компанії «Вентс» добре розуміють це твердження, тому на підприємстві функціонують дві їдальні, де можна смачно пообідати й отримати заряд енергії на весь день.

У їдальнях компанії «Вентс» працює 37 осіб, а керує підрозділом Андрій Ткаченко. Тут за кожним працівником закріплені конкретні обов’язки. Наприклад, один фахівець має справу лише з м’ясом, інший готує виключно гарніри, третій відповідає за приготування перших страв. Щотижня колектив їдалень складає нове меню, яке завдяки широкому вибору страв задовольняє практично всіх працівників. Кавоманам і тим, хто не встигає поснідати вдома, тут запропонують смачну каву, випічку власного виробництва та різноманітні смаколики. За бажанням можна навіть замовити піцу. В їдальнях постійно реалізовуються нові цікаві ідеї, спрямовані на оптимізацію та покращення контролю замовлень. Одним із останніх таких нововведень є використання спеціального планшету, за допомогою якого працівники підприємства можуть на місці здійснювати свої замовлення, відстежувати їх та редагувати свій вибір.


Працівники їдалень не можуть залишити без обіду жодного працівника, тому уважно відстежують замовлення й закуповують необхідну кількість продуктів. У зв’язку з тим, що штат компанії постійно зростає, на приготування їжі витрачається ще більше зусиль. Оскільки «Вентс» активно підтримує зв’язки з партнерами, підприємство часто відвідують поважні гості, які зазвичай теж не залишаються без смачного обіду. Інколи такі гості зовсім неочікувані, і щоб організувати гідний прийом, кухарям доводиться вмикати більші швидкості й фантазію.

Будьте здорові!

Цей підрозділ компанії очолює лише одна людина – Тетяна Кузьменко. До роботи на нашому підприємстві Тетяна Павлівна працювала в місцевій поліклініці Боярки, але у 2002 році вирішила спробувати свої сили на посаді складальника у цеху виготовлення вентиляторів «Вентс». Медичні знання та набутий раніше досвід стали в нагоді й на новому місці роботи, адже Тетяні Павлівні доводилося неодноразово допомагати колегам в разі їхнього поганого самопочуття. Згодом було вирішено створити на підприємстві медичний пункт. Тож не дивно, що обійняти посаду медичної сестри було запропоновано саме Тетяні Кузьменко.

У медпункті будь-який працівник компанії може отримати першу медичну допомогу, необхідні медикаменти, зробити перев’язку, виміряти температуру тіла та артеріальний тиск. Крім того, до нашого вартового здоров’я часто по допомогу приходять працівники, яким лікарі призначали серію уколів. Звертаючись до нашої медсестри, їм непотрібно щоразу відвідувати лікарню, що дозволяє одночасно лікуватись і працювати. Тетяна Павлівна також відповідає за медикаментозне забезпечення підприємства: вона контролює наявність усіх необхідних лікарських засобів у кожному цеху.

Здоров’я – це найцінніше, що є в людини, тому на кожному великому підприємстві має бути повністю облаштований та забезпечений усім необхідним медичний пункт. Робота Тетяни Павлівни довела це на практиці, адже кількість вдячних їй співробітників «Вентс» просто зашкалює.

Читайте також

5 Гру 2023

Вентс увійшов до рейтингу найуспішніших компаній України за даними Forbes Ukraine

8 Тра 2023

Вентиляцію нового житлового комплексу забезпечують вентилятори Вентс

30 Гру 2021

Вентс названо кращим підприємством галузі

10 Чер 2021

Вентс продовжує підтримувати українське мистецтво

14 Тра 2021

Вентс визнано лідером галузі

12 Тра 2021

Івану Марчуку – 85! У Києві відкрилася ювілейна виставка відомого художника

14 Січ 2021

100 робіт Івана Марчука у спеціальному випуску журналу VENTS Magazine

9 Гру 2020

Установки ВЕНТС забезпечують свіжим повітрям новий бізнес-центр

1 Гру 2020

Вентс відкрив представництва в Одесі та Дніпрі

14 Лип 2020

Нові горизонти команди «Ветеран-Вентс»

8 Кві 2020

Ми працюємо! Політика ВЕНТС у період пандемії COVID-19

18 Бер 2020

ВЕНТС долучився до встановлення рекорду України

22 Січ 2020

Юні таланти поділилися з ВЕНТС святковим настроєм

9 Січ 2020

Олександр Матлак: «Ми маємо пишатися тим, що виробляємо реально корисний для людей продукт»

28 Гру 2019

ВЕНТС долучився до святкових заходів

23 Гру 2019

Передноворічний подарунок для боярчан

19 Гру 2019

Новий календар ВЕНТС готовий дивувати

17 Гру 2019

ВЕНТС отримав престижну нагороду

10 Гру 2019

Сотні установок ВЕНТС забезпечать канадські сім’ї свіжим повітрям

18 Лис 2019

Кубок VENTS-POOL визначив кращих більярдистів року

5 Лис 2019

В епіцентрі партнерства

30 Жов 2019

ВЕНТС привітав партнерів з ювілеєм та поділився енергоефективними рішеннями

23 Жов 2019

Сорок два кілометри по Берліну

8 Жов 2019

Тамара Сбитна: «Успіх компанії створюють люди, які в ній працюють»

4 Жов 2019

Команда ВЕНТС створена для перемог

3 Жов 2019

How much is the fish?

1 Жов 2019

ВЕНТС відсвяткував День міста разом із боярчанами

24 Вер 2019

ВЕНТС відвідали гості з Грузії

12 Вер 2019

Кращі курорти зустрічають кращих працівників «Вентс»

5 Вер 2019

ВЕНТС привітав першокласників із початком навчального року

20 Сер 2019

ВЕНТС розкриває таланти

15 Сер 2019

День, коли Боярка «заіскрилася»

8 Сер 2019

ВЕНТС продовжує експансію на ринок країн Ближнього Сходу

17 Лип 2019

Максим Павлюк: «Змагання вчать рухатися до своєї мети»

26 Чер 2019

Ярослав Ковальчук: «Будьте цілеспрямованими, і результат не забариться!»

13 Чер 2019

Риболовецький день на Рибальському півострові

11 Чер 2019

Діти співробітників ВЕНТС взяли участь у благодійній акції

5 Чер 2019

Біг подовжує життя, і не лише власне

22 Тра 2019

ВЕНТС засяяв барвами української вишиванки

4 Кві 2019

ВЕНТС у пошуках талановитих спеціалістів

Голосування
Наскільки зручним для вас став оновлений сайт?

результати

Loading ... Loading ...
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031