fbpx
18.06.2019 Виставки

ВЕНТС показав орієнтири для вітчизняної вентиляційної галузі

У середині травня цього року в Києві проводилася 21 міжнародна промислова виставка «Акватерм Київ». Завдяки своїм масштабам та концепції виставка стала ефективним маркетинговим інструментом для розвитку бізнесу та чудовою платформою для презентації продукції у сфері енергоефективних систем опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання, відновлюваної енергетики, сантехніки та басейнів. Користуючись нагодою, компанія «Вентиляційні системи» взяла участь у цьогорічному заході і представила свої останні розробки.

Стенд компанії викликав неабиякий інтерес серед відвідувачів виставки, адже саме тут можна було побачити майбутнє вентиляційної галузі на найближчі роки. Вентиляційний лідер і цього разу виправдав очікування спеціалістів, продемонструвавши найсучаснішу продукцію та рішення.

Значна увага гостей стенду була прикута до припливно-витяжних установок серій ВУТ/ВУЕ 270 В5Б ЕС та ВУТ/ВУЕ 180 П5Б ЕС. Такий інтерес перш за все був викликаний тим, що корпуси цих установок виконані зі спіненого поліпропілену (EPP). Це абсолютно нове рішення на українському ринку, вперше запропоноване компанією «Вентс». Корпуси з EPP мають низку беззаперечних переваг. По-перше, цей матеріал має високі показники міцності та еластичності, що виключає деформацію корпусу. По-друге, використання спіненого поліпропілену дозволяє досягти високих показників герметичності конструкції та звести до мінімуму тепловтрати і рівень шуму. По-третє, завдяки малій вазі корпусу припливно-витяжна установка має невелику загальну вагу – лише 14 кг. По-четверте, завдяки формованим елементам корпусу установка легко розбирається та складається, що значно полегшує сервісне обслуговування. По-п’яте, при монтажі установку можна розміщувати в будь-якому положенні (вертикально, горизонтально, вздовж і впоперек) завдяки тому, що патрубок для відведення конденсату та піддон можуть бути встановлені на потрібній стороні виробу. Додамо, що пристрої оснащені рекуператорами для відновлення тепла витяжного повітря та сучасною автоматикою з можливістю керування ними за допомогою Wi-Fi.

Сегмент децентралізованої вентиляції дивував гостей виставки новими установками Мікра 200 Е ЕРВ WiFi, Мікра 100 ЕРВ WiFi та Мікра 55, а також провітрювачами ТвінФреш Комфо РА-50 та Blauberg Vento Expert A50-1 Pro. Ці сучасні вентиляційні пристрої дозволяють повертати до приміщення тепло витяжного повітря, що зменшує навантаження на системи опалення холодної пори року. Крім того, децентралізовані установки оснащені автоматикою з розширеним функціоналом та можливістю керування за допомогою Wi-Fi.

Особливий інтерес у відвідувачів викликала установка Мікра 55, оснащена високоефективним трубчастим теплообмінником і двома ЕС-вентиляторами, що встановлюються у стіні. Таке технічне рішення дозволяє максимально знизити шум у приміщенні і значно зменшити габарити самої установки. Зменшені розміри Мікри 55 (товщина – менше 8 см, висота і ширина не перевищують 40 см) дозволяють найбільш оптимально розмістити кімнатний блок у приміщенні. Установка оснащена потужною системою фільтрації, байпасом і керується за допомогою додатка iOS та Android через Wi-Fi або за допомогою пульта (вбудованого або виносного).

У категорії побутової вентиляції було презентовано потужні витяжні вентилятори серій Квайт, Сілента та iFan, а також останні розробки компанії – вентилятори BODO і Gloss. Квайт і Сілента вирізняються низьким енергоспоживанням та мінімальним рівнем шуму. Вентилятори iFan мають широкий інтелектуальний функціонал з можливістю керування за таймерами, датчиками руху та рівнем вологи. На стенді вони були представлені в різних декоративних варіаціях. Якщо вищезгадані вентилятори вже добре відомі на ринку, то інноваційні новинки BODO і Gloss стали для відвідувачів приємним відкриттям.

BODO – це витяжний осьовий вентилятор з інтелектуальною системою контролю і керування. Пристрій вирізняється мінімалістичним круглим дизайном, який легко впишеться в інтер’єр більшості приміщень, наявністю датчиків контролю якості повітря, вологості, температури і датчика руху. Керування вентилятором здійснюється за допомогою додатка iOS та Android через Wi-Fi, а також за допомогою вбудованих сенсорних кнопок. Вентилятор Gloss має лаконічну лицьову панель, виготовлену з натурального скла, на якій відображаються параметри мікроклімату приміщення (відносна вологість і температура). Багатошвидкісний режим роботи DC-двигуна і крильчатка MixFlow забезпечують тиху й продуктивну роботу вентилятора.

У категорії промислової та комерційної вентиляції відвідувачі мали змогу ознайомитися з різними моделями та модифікаціями осьових, відцентрових та вентиляторів змішаного типу. Зокрема, гостям виставки було представлено вентилятори серій ВКМц 125, ТТ 125 ПРО, ТТ Сайлент-М 125, ВЦН 100, ВП 125, ВКП 100 та інші. На стенді також було представлено ​​одну з перспективних наукових розробок компанії – агрегат обробки повітря AirVENTS серії CFP. При розробці агрегатів цієї серії були враховані побажання та рекомендації провідних фахівців будівельно-монтажних компаній, які активно застосовують кліматичне обладнання ВЕНТС на різних об’єктах житлового та комерційного будівництва. Основна перевага AirVENTS – модульність, що дозволяє обрати оптимальну конфігурацію агрегата відповідно до конкретних умов проекту будівлі, врахувати всі особливості архітектури вентиляційних камер, де розміщується це обладнання. Агрегати обробки повітря AirVENTS обладнані сучасною автоматикою компанії Carel. Залежно від потреб замовника установки можуть комплектуватися індивідуальними елементами керування.

Серед іншої продукції варто згадати систему вентиляційних каналів FlexiVent, широкий асортимент повітророзподільних решіток та дизайн-концепт побутових вентиляторів Ейс і Бейс, який включає велику кількість універсальних декоративних панелей. Модульна система каналів FlexiVent, на думку більшості наших клієнтів із числа спеціалізованих монтажних компаній, визнана найуспішнішою науково-технічною розробкою «Вентс» у 2018 році. Її затребуваність на українському вентиляційному ринку доведена великими замовленнями з виготовлення повітропроводів і комплектувальних на виробничих потужностях компанії. FlexiVent є найбільш вдалим рішенням для створення систем вентиляції та кондиціювання при будівництві або реконструкції індивідуальних будинків. Ця система вдало поєднується з пластиковими каналами Пластивент та оцинкованими повітропроводами Спіровент. Беззаперечною перевагою FlexiVent є висока швидкість монтажу без застосування спеціальних інструментів, що дозволяє монтажним компаніям збільшити ефективність робіт з установлення систем вентиляції і значно скоротити терміни здавання об’єктів в експлуатацію. Додамо, що система FlexiVent включає канали, які мають антибактеріальні та антистатичні властивості. Антибактеріальні повітропроводи особливо стійкі до руйнування, причиною якого може стати тривалий вплив бактерій і мікробів.

Та на цьому приємні сюрпризи від «Вентс» не закінчилися. Гості стенду мали змогу особисто перевірити в роботі практично всі представлені пристрої. Кожного дня компанія проводила цікаві конкурси та лотереї, зокрема, змагання зі складання провітрювачів ТвінФреш та Blauberg Vento Expert на швидкість. Здивувало те, що у цьому протистоянні гарний результат продемонстрували дівчата, зруйнувавши існуючі стереотипи та залишивши чоловіків позаду. Переможці отримували в подарунок провітрювач Blauberg Vento Expert A50-1 Pro. Також щодня проводились розіграші призів серед усіх зареєстрованих гостей стенду. Щасливчики нагороджувалися сучасними побутовими вентиляторами ВЕНТС Квайт і різноманітною сувенірною продукцією. Цікаво, що одним з переможців розіграшу знову-таки стала жінка – пані Людмила, яка саме цього дня святкувала свій 75-й день народження. І це не дивно, адже з «Вентс» можливі будь-які приємні сюрпризи.

Читайте також

2 Кві 2024

Вентс продемонстрував свої новинки в Мілані

18 Жов 2023

Вентс зібрав разом представників будівельного ринку на VENTS FORUM 2023

18 Кві 2023

Вентс взяв участь у найбільшій міжнародній вентиляційній виставці ISH 2023

20 Лют 2023

Компанія Вентс узяла участь у міжнародній конференції ReBuild Ukraine 2023

2 Сер 2022

Вентс продемонстрував свої новинки на виставці Mostra Convegno Expocomfort 2022

10 Тра 2022

Вентс продемонструє свої новинки на виставці MCE

12 Бер 2021

Вентс візьме участь в ISH-digital 2021

24 Бер 2020

Свіжі рішення для африканського ринка

18 Кві 2019

ВЕНТС на виставці ISH 2019: під знаком енергозаощадження та інтелектуальних технологій

16 Кві 2019

ВЕНТС іде на Aquatherm. А ти йдеш?

8 Січ 2019

Інтерес до продукції ВЕНТС на Близькому Сході зростає

23 Тра 2018

ВЕНТС зміцнив свої позиції на азіатському ринку

10 Тра 2018

Європа зацікавлена в нових технологіях ВЕНТС

13 Кві 2018

Світовий вентиляційний лідер презентував Європі свої нові розробки

4 Кві 2018

Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці CANTON FAIR 2018 (м. Гуаньчжоу, Китай)

16 Січ 2018

Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці Mostra Convegno Expocomfort 2018 (Мілан, Італія)

26 Гру 2017

Близький Схід стає ще ближчим

15 Лис 2017

Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці The Big 5 2017

9 Лис 2017

ВЕНТС зміцнює свої позиції в Китаї

12 Жов 2017

Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці CANTON FAIR 2017 (г. Гуаньчжоу, Китай)

10 Жов 2017

ВЕНТС – у центрі Європи!

3 Жов 2017

Новинки ВЕНТС – у Бразилії!

19 Вер 2017

В авангарді вентиляційної моди

13 Вер 2017

Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці FOR ARCH 2017 (м. Прага, Чехія)

15 Сер 2017

Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці AquaTherm-Almaty 2017 (м. Алмати, Казахстан)

12 Чер 2017

Сто квадратних метрів свіжих ідей

12 Тра 2017

Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці AquaTherm 2017 (Київ, Україна)

27 Кві 2017

Ще один крок назустріч споживачеві

10 Кві 2017

Компанія «Вентиляційні системи» взяла участь у виставці ISH у Франкфурті-на-Майні

17 Лют 2017

Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці KyivBuild Ukraine 2017

15 Лют 2017

Не прогавте наші новинки на виставці ISH 2017

3 Лис 2016

Рішення ВЕНТС для Північної Європи

31 Жов 2016

Рішення ВЕНТС для Центральної Азії

25 Тра 2016

Партнер ВЕНТС, JULIEN STILE, взяв участь у виставці ROMTHERM 2016

25 Кві 2016

ВЕНТС відвідав 40-ву виставку Mostra Convegno Expocomfort (MCE)

28 Бер 2016

ВЕНТС відвідав International Hardware Fair 2016 у Кельні

29 Лют 2016

ВЕНТС на виставці VSK в Утрехті (Нідерланди)

9 Лис 2015

ВЕНТС на CANTON FAIR 2015 – завжди в тренді HVAC індустрії

8 Кві 2015

ВЕНТС на виставці ISH 2015

6 Кві 2015

Вторинна нерухомість Киргизії гостро потребує провітрювачів

Голосування
Чи допомагають Вам розсилки новин стежити за новинками?

результати

Loading ... Loading ...
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930